Josep Solà, propietari de Bodega Sepúlveda, premiat pels Premis Nacionals d’Hostaleria 2019

Hostaleria d’Espanya ha donat a conèixer els guardonats de l’edició dels Premis Nacionals d’Hostaleria 2019, uns premis que per la seva trajectòria i per ser concedits per empresaris del sector hostaler, tenen una gran rellevància en l’àmbit nacional. L’objectiu d’aquests premis és donar reconeixement a aquelles empreses i empresaris del sector que desenvolupen la seva tasca diària, afegint valor a la indústria hostalera i que contribueixen al desenvolupament econòmic del país. Els premis també tenen com a objectiu ressaltar aquelles iniciatives exemplars que són models a seguir per la resta d’empreses del sector.

De les 16 categories en la que es divideixen aquests premis, aquest 2019, Josep Solà, propietari de Bodega Sepúlveda, ha obtingut el premi a l’empresari hostaler de l’any. Gràcies a la seva passió davant els fogons fins al dia d’avui, essent un clar defensor de la cuina tradicional en un món que està en constant transformació, Josep Solà ha sabut enfrontar-se als grans reptes del pas del temps, portant el timó de Bodega Sepúlveda com el primer dia.

Avui dia, Josep Solà, amb més de 70 anys, segueix al peu del canó darrere els fogons aportant el seu estil personal, donant importància als plats de cullera de tota la vida. Estant ubicats al cor de Sant Antoni, un barri que de cada vegada agafa més força i és centre de diana per moltes empreses hostaleres, Bodega Sepúlveda sempre ha estat un referent sobre tradició catalana i cuina de mercat. L’estil del local de Bodega Sepúlveda n’és una de les evidències: un local on fins a l’any 1936 era una taverna on es venia vi a granel, així com s’acostumava a vendre en aquella època. Actualment, entrar dins Bodega Sepúlveda és comparable a tancar els ulls i tele transportar-se anys enrere, on poder gaudir de plats tradicionals preparats amb els millors productes de proximitat i qualitat, però amb un toc del més actual.

premios-nacionales-hosteleria